Menu
Your Cart

Όροι Χρήσης


Τρόποι Αποστολής.

Για την παράδοση των προϊόντων στο σπίτι σας συνεργαζόμαστε με αναγνωρισμένες εταιρίες courier.

Τα προϊόντα του POPart αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη από την ημερομηνία της παραγγελίας τους εκτός αν στην σελίδα του προϊόντος υπάρχει σημείωση που υποδεικνύει διαφορετικό χρόνο αποστολής.


Πώς υπολογίζονται τα έξοδα αποστολής.

Οι προορισμοί που βρίσκονται εντός των Ορίων Πόλης της εταιρείας ταχυμεταφορών και για δέματα που είναι μέχρι 5 κιλά τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται 3,50€ ανά αποστολή.

Οι προορισμοί που βρίσκονται εκτός των Ορίων Πόλης της εταιρείας ταχυμεταφορώνεξυπηρετούνται με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.). Σε περίπτωση που παρ' όλα αυτά επιθυμείτε να σταλθεί η παραγγελία σας με εταιρεία ταχυμεταφορών, αναλόγως της χιλιομετρικής τους απόστασης και της δυσκολίας προσέγγισης κατατάσσονται σε δύο κατηγορίες: Απομακρυσμένοι και Δυσπρόσιτοι και εξυπηρετούνται με την αντίστοιχη επιβάρυνση.

Σε περίπτωση που η παραγγελία ξεπερνάει τα 5 κιλά ή έχουν μεγάλο όγκο(καρέκλες, λουτήρες) η αποστολή γίνεται με μεταφορικές εταιρίες και γίνεται προεξόφληση της παραγγελίας μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

Υπενθυμίζουμε ότι για αγορές άνω των 80€ ανά διεύθυνση παράδοσης και για δέματα μέχρι 5 κιλά ή για παράδοση από τα καταστήματά μας η αποστολή γίνεται με ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ.

Στις περιοχές Χαλκίδα, Λιβαδειά, η παράδοση μπορεί να γίνει από τα καταστήματα μας χωρίς χρέωση στις παρακάτω διευθύνσεις:

  1. Περικλέους Σταύρου 21, Χαλκίδα Τηλ. 2221076344
  2. Ελευθερίου Βενιζέλου 70 Χαλκίδα Τηλ. 2221068448
  3. Παπασπύρου 4,Λιβαδειά Τηλ. 2261020802
  4. Θερμοπυλών 6, Λαμία Τηλ. 2231021000
Τρόποι Πληρωμής.

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το www.pop-art.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:


Αντικαταβολή, μετρητοίς κατά την παράδοση.
Στην περίπτωση αυτή η πληρωμή γίνεται με την παράδοση των εμπορευμάτων στον χώρο που έχετε ορίσει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, όταν η courrier που συνεργαζόμαστε σας παραδώσει το δέμα τότε θα πληρώσετε την αξία της παραγγελίας σας. Η υπηρεσία αυτή έχει χρέωση 2,50€
Paypal
Η Paypal αποτελεί τον πιο γνωστό και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Οι ηλεκτρονικές πληρωμές ή αγορές γίνονται με τον εξής πολύ απλό τρόπο: Τα χρήματα στέλνονται χρησιμοποιώντας μόνο το Paypal email ενός χρήστη, χωρίς να γίνονται γνωστές απόρρητες πληροφορίες όπως πιστωτικές κάρτες ή άλλες τραπεζικές πληροφορίες. Κάθε χρήστης, άτομο ή εταιρία, μπορεί να κάνει λογαριασμό στην Paypal εισάγοντας μόνο ένα email, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια για όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.Τραπεζική Κατάθεση


ΕΘΝΙΚΗ:

GR 39 0110 4880 0000 4880 0708 827

EUROBANK:

GR 31 0260 2130 0005 1020 1111 575

ALPHA:

GR 19 0140 2000 2000 0200 2041 631

ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

GR 39 0172 1530 0051 5309 2955 299

ATTICA BANK:

GR 55 0160 8860 0000 0008 5132 717Όνομα δικαιούχου Α. ΠΑΖΑΡΙΔΗΣ ΙΚΕ

Μετά την κατάθεση αποστολή αποδεικτικού στο e-mail [email protected]


Όροι Χρήσης Κουπονιών

  • Κάθε κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά. 
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα κουπόνι για κάθε αγορά.
  • Τα κουπόνια δεν συνδυάζονται με άλλες προσφορές, και σε κάθε αγορά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ένα κουπόνι.
  • Τα κουπόνια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε είδη εξοπλισμού π.χ. (έπιπλα, καρέκλες, κτλπ).
  • Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους, όπως επίσης και να προβεί στην σύντμηση ή και την παράταση της διάρκειας της ενέργειας ή στην ματαίωση αυτής για οποιοδήποτε λόγο.
  • Εφόσον το προϊόν για το οποίο θέλετε να κάνετε χρήση του κουπονιού συμμετέχει σε άλλη προωθητική ενέργεια (π.χ. έκπτωση, επιπλέον δωρεάν προϊόν κλπ), δεν επιτρέπεται η ταυτόχρονη χρήση του εκπτωτικού κουπονιού.


Όροι Προστασίας Δεδομένων


Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπ'όψιν το δικαίωμα όλων για προστασία των προσωπικών τους πληροφοριών και θέλουμε να αισθάνεστε άνετα χρησιμοποιώντας το δικτυακό μας τόπο.

Καταγραφόμενες Πληροφορίες:
Όλες οι επισκέψεις καταγράφονται στο διακομιστή (IP διευθύνσεις).
Τα στοιχεία των πελατών μας όπως email, τηλέφωνο, διεύθυνση κτλ. δε θα δοθούν σε τρίτους.
Μπορούμε ωστόσο να χρησιμοποιήσουμε το email σας για αποστολή ενημερωτικών (η χρήση θα γίνει ΜΟΝΟ από το προσωπικό της εταιρείας μας).

Ενημέρωση & Διαγραφή του Λογαριασμού σας:
Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να τροποποιήτε τα στοιχεία σας. Αν επιθυμείτε μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή σας από το σύστημα του ηλεκτρονικού μαγαζιού.

Αλλαγές στο Παρόν Κείμενο:
Όποιες αλλαγές γίνουν στο παρόν κείμενο θα υπάρξει σχετική ειδοποίηση στην κεντρική σελίδα του site ή ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης - Αλλαγής Γνώμης


Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.


Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.


Διαδικασία για επιστροφή προϊόντος


Σε περίπτωση Υπαναχώρησης - Αλλαγής Γνώμης καλείστε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επιστροφής που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας www.pop-art.gr (εξυπηρέτηση πελατών/επιστροφές). Παραλαμβάνουμε το προϊόν από το χώρο σας με χρέωση 6€ αν πρόκειται για Υπαναχώρηση-Αλλαγή Γνώμης. Αναλόγως, αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η επιστροφή μπορεί να γίνεται με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού σας που θα γνωστοποιήσετε στο κατάστημά μας.


Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος

Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη αντικατάστασης σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος. Και σε αυτή την περίπτωση το κόστος μεταφορικών επιβαρύνει εξ' ολοκλήρου το POPart.

Σε περίπτωση επιστροφής μη ελαττωματικού προϊόντος το κόστος μεταφορικών βαρύνει τον πελάτη.

Σε ορισμένα προϊόντα δεν γίνεται επιστροφή για λόγους υγιεινής κάτι που αναφέρεται και στην περιγραφή των συγκεκριμένων προϊόντων.